AMPLIACIÓ INSCRIPCIONS D’ALGUNES EXTRAESCOLARS

Ampliem el període d’inscripcions per les activitats que us detallem a continuació, i només per aquestes. Si us interessa matricular els  vostres fills i/o filles a una d’aquestes activitats extraescolars cal que ompliu el formulari, abans d’aquest dijous dia 27 de setembre.

Les propostes són:

FOTOGRAFIA I VÍDEO ( Els dilluns, els grups de 3er a 6è i ara també els de 3er)

Coneix  el món de la fotografia i el vídeo en aquest taller on farem un petit curtmetratge. A partir de la llum, la composició, color, etc… aprendrem a tirar fotografies i com utilitzar millor una càmera fotogràfica. També construirem una història, la filmarem i farem el muntatge i edició per aconseguir un petit vídeo.

IOGA (Els dimecres, els grups de 4art a 6è)

Vine a passar una estona dinàmica i divertida on aprendre a tenir consciència del teu cos, de la teva respiració i del teus moviments mentre juguem.

El ioga ens proporciona força, flexibilitat i equilibri millorant la nostra salut!

DANSA (Els dimecres, els grups de 1er a 3er)

A aquesta activitat farem diferents exercicis en forma de jocs, per tal de treballar el ritme, l'expressió corporal i la plasticitat!

PATCHWORK (Divendres, els grups de 3er a 6è i ara també els de 3er)

Si t’agrada la moda; combinar colors i teixits, vine a patchwork! Elaborarem les nostres pròpies peces tot reciclant les teles que tenim a casa. Dissenyarem necessers, estoigs, bosses... I fins i tot, tonejarem les nostres pròpies samarretes!

MECANOGRAFIA ( Dimarts, els grups de 4art a 6è i ara també els dimecres)

Amb l’objectiu d’escriure col·locant bé els dits i sense mirar el teclat estalviant temps en la còpia de textos, treballs de l’escola, etc. Per poder adquirir agilitat i rapidesa.

Siguis el que siguis de gran és important saber utilitzar correctament, i a tota velocitat, el teclat.