Extraescolars 2023-2024

Ja tenim actualitzada la informació sobre les extraescolars del proper curs; horaris i informació de les activitats. De moment és una proposta, ja que les activitats només es podran fer si hi ha un número mínim d'inscripcions i podria haver algun canvi d'horaris abans de penjar el formulari d'inscripcions. Estigueu al cas!
A l'apartat "Comissions" -> "Extraescolars" trobareu informació sobre els preus. Llavors a "Infantil" o "Primària" trobareu les activitats específiques per cada grup.
A finals d'agost penjarem el formulari d'inscripcions (única manera de poder inscriure als vostres fills i filles), i us volem recordar que les places s'assignaran per rigurós ordre d'inscripció. Un cop es tanqui el periode d'inscripcions rebreu un correu electrònic que us confirmarà si el vostre fill/a té plaça (o no) en les activitats triades.
Si teniu algun dubte, podeu enviar un correu electrònic a extraescolars@pinediques.com o enviar un whatsapp al 681.011.808
Aquest any activarem l'ús de l'aplicació TokApp per fer arribar tota la informació de l'AFA, així com fer el cobrament de rebuts d'extraescolars, etc. Aquells que vulguin continuar rebent la informació per correu electrònic, ens ho ha de fer saber. La resta, us heu de descarregar l'aplicació i esperar que activem el vostre compte; rebreu un missatge quan estigui actiu.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.